Borrel battle quiz

Borrel Battle Quiz met Gradje & Petja

Op zaterdag 20 maart hebben onze gezellige (bar)mannen Gradje en Petja om klokslag 20.00 uur een hilarische quiz voor jullie in petto. Daag je vrienden online uit, ga de strijd aan en geniet in je thuisomgeving van een avond vol vermaak.

Wat kun je verwachten:
Middels een Live stream via ons YouTube kanaal Hertog Jan Proeverij schiet ons bourgondische duo een vragenvuur op je af. Er worden 6 rondes gespeeld met elke 10 vragen, waarbij de volgende items aan bod komen:
- Puzzelronde;
- Waar zijn we?;
- Hertog Jan;
- Hollywood;
- Algemeen;
- Vanalles en nog wat.
De Quiz zal 2 - 2,5 uur duren.

Voor de nummers 1, 2 en 3 zijn er leuke prijzen te winnen! Wat dit zal zijn, blijft nog even een verrassing.

Prijs:
Deelname aan de Borrel Battle Quiz is GRATIS. Graag willen we je vragen om je via onderstaand formulier aan te melden. Uitsluitend met het aanmelden én doorgeven van je teamnaam, strijd je mee voor de prijzen!  
En natuurlijk zouden we het erg leuk vinden als je een borrelpakket bij ons afneemt :)

Extra bij te boeken:
Wat is een Borrel Battle Quiz zonder lekkere borrelhapjes en speciaalbieren? Om het feestje compleet te maken, bieden we een 2 soorten Borrel Battle Quiz-pakketten aan:
* Borrel Battle Pakket:
250 gram Grand Prestige kaas, Hertog Jan bierworst en 3 prachtige speciaalbieren voor € 29,50
Hertog Jan Borrel Pakket:
7 Hertog Jan bieren, 250 gram Grand Prestige kaas, Hertog Jan bierworst en 2 zakken speciale chips die uitstekend matchen met bier voor € 50,00

11C3B57B-AC77-4294-B4ED-14CD1A4410E8.jpeg

Aanmelden en bestellen:
Aanmelden voor de Borrel Battle Quiz kan t/m vrijdag 19 maart.
Indien je een pakket bestelt, dan kan dit op donderdag 18 maart of vrijdag 19 maart opgehaald worden tussen 13.00 en 16.00 uur. Als je wilt afhalen kun je tot donderdag 18 maart bestellen. Indien het pakket opgestuurd dient te worden, dan kan dit uiterlijk t/m maandag 15 maart besteld worden. Let op: hier worden nog verzendkosten voor in rekening gebracht. Je ontvangt dan een factuur die betaald dient te zijn alvorens het pakket wordt opgestuurd.  

ALS JE MEE DOET, STEUN JE ONS HIER ENORM MEE. ALVAST BEDANKT.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Let op! We zijn niet verantwoordelijk voor het te laat leveren van het pakket. We zullen na uw betaling het pakket uiterlijk op de dinsdag alvorens de proeverij verzenden. Normaal gesproken zou het pakket dan voor vrijdag in huis moeten zijn. Mochten er zich problemen voordoen met onze internetverbinding, dan zullen we er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. 

Uw gegevens:
Borrel Battle Quiz 20 maart
Uw teamnaam is verplicht om in te vullen als je om de prijzen mee speelt. Alleen deze naam wordt later via internet gepubliceerd.
Vul hier uw vraag of opmerking in.