Mooie stijging HJP in cafe top 100 naar nr 15

Hilversum 7 november 2016

Trots kunnen wij melden dat we het 3e beste café van Limburg zijn geworden en wel op plaats 15 in de Café Top 100 van het horeca vakblad "Misset Horeca". We zijn trots op ons fantastische team, wat er voor heeft gezorgd dat we van 43 naar 15 zijn gestegen.

RAPPORT:
Kent u dat, een café met een ‘bierige uitstraling’? De Hertog Jan Proeverij legt de lat op dit gebied ongemeen hoog. Niet alleen het café, maar natuurlijk de hele omgeving, inclusief de brouwerij met dezelfde naam aan de overkant van de straat. Maar goed, terug naar het café: een plaatje. Emaillen borden, posters, aanplakbiljetten, glazen, pullen…we kunnen dit hele stukje vullen met alleen opsommingen. Doen we niet. Weinig brouwers zullen zulke waardige vertegenwoordigers hebben als Hertog Jan hier. Wat een op-en-top biercafé. En dan die medewerkers; die verdienen een aparte vermelding. Keurig in het zwart gestoken, maken zij ons verblijf memorabel. Tot volgend jaar.