Nominatie ANWB leukste uitje 2015

Trots kunnen we u weer mededelen dat we voor het tweede jaar op rij genomineerd zijn voor de verkiezing "Leukste uitje van Nederland 2015". Samen met 9 andere uitjes van Limburg strijden we voor deze eervolle titel “Leukste uitje van Limburg 2015". De Hertog Jan Proeverij is genomineerd omdat alleen al het café al een bezoek waart is zonder dat je een van de vele leuke uitstapjes die we organiseren. Maar natuurlijk ook omdat we vele leuke groepsuitjes organiseren in de regio.

Deze groepsuitjes worden uiteraard bijna altijd gecombineerd met een uitstapje in de tegenovergelegen Hertog Jan brouwerij. Dus samen met onze partners hebben wij leuke arrangementen met oa: een leuke tocht door de regio met de hilarische fietstrein, Laser kleiduifschieten in ons weiland naast het café en uiteraard een arrangement waar we een proeverij met alle Hertog Jan bieren organiseren voor de liefhebbers. Maar hier houdt het niet mee op. We hebben namelijk nog veel meer leuke arrangementen en uitjes die we organiseren.

UPDATE 30 maart 2015:
Helaas hebben we het net niet gehaald om het "leukste uitje van Limburg" te worden van de ANWB. Kasteelpark Born is de uiteindelijke winnaar geworden van Limburg. Wij feliciteren hun daarom met het behalen van "leukste uitje van Limburg". Verder bedanken wij iedereen die een stem op ons heeft uitgebracht.