Keuken

Beste Proeverij-gasten,

Eindelijk kunnen we vanaf 1 juni jullie weer verwelkomen op ons ruime terras en in ons gezellige bier- en eetcafé. Wij kijken er enorm naar uit!
Om deze periode alles in goede banen te leiden en alle maatregelen in acht te nemen, gaan we werken met reserveringsblokken voor ons café. Ons uitgangspunt hierbij is dat jullie bovenal veilig, maar zeker ook relaxed en bourgondisch kunnen genieten!
Uiteraard willen we zoveel mogelijk gasten laten proeven van onze gezelligheid & heerlijke gerechten en daarom bieden we de onderstaande tijdsblokken aan.

Het bemachtigen van een plek in ons café is uitsluitend op reservering (om teleurstelling te voorkomen).

Voor ons terras behoeft u niet te reserveren, maar wilt u verzekerd zijn van een plek, dan raden we dit zeker aan (info@hertogjanproeverij.nl of T. 077-4739160).
Let wel: een reservering voor ons terras is GEEN reservering voor een plek in ons café bij slecht weer.

Wij kijken ernaar uit u weer te begroeten bij de Hertog Jan Proeverij.
Blijf gezond en hopelijk tot snel!

RESERVEREN CAFÉ

Klik HIER of op onderstaande foto om te reserveren. 

IMG_0001_0_0.jpg

* Lukt het reserveren niet via het formulier, stuur dan een mail naar info@hertogjanproeverij.nl met de gewenste datum, aantal personen, telefoonnummer en tijdsblok waar u uit wenst te kiezen. We zullen daarna contact met u opnemen.

* Let wel: alles is onder voorbehoud ontwikkelingen COVID-19 en maatregelen van de overheid.

Naast drinken had Hertog Jan van Brabant nog een andere passie; goed en véél eten. Als Hertog Jan Proeverij kunnen wij met deze naamgever natuurlijk niet achterblijven! Onze kaart is dan ook rijkelijk gevuld met streekgebonden gerechten voor iedereen. Van hongerige fietsers tot grote gezelschappen, de Hertog Jan Proeverij biedt u een ruime keuze uit diverse maaltijden. Uiteraard, allen uitstekend te combineren met een goed glas Hertog Jan bier. Ook in ons eten komt namelijk de brouwerscultuur duidelijk terug. Onze chef-kok combineert de smaak van bier met mooie, verse streekproducten en vormt daarmee een unieke menukaart. Zo wordt bijvoorbeeld de bierjus van onze huisgemaakte gehaktbal met Hertog Jan’s Grand Prestige bereid. En proeven we de Lentebock terug in onze bekende mosterdsoep!

Ook voor grotere gezelschappen verzorgen wij het hele jaar door heerlijke maaltijden. U kunt genieten van verschillende buffetten, tot barbecues in het zomerzonnetje (of met slecht weer onder het afdak).

BEKIJK HIER DE MENUKAART

Eten voor groepen

BBQ'S VOOR GROEPEN
MENU'S VOOR GROEPEN
BUFFETTEN VOOR GROEPEN
LUNCH VOOR GROEPEN

Meer informatie over ons heerlijke eten? Bel (077-4739160) of mail ons gerust!