To Go bestelling:

PROEVERIJ TO GO

Op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen bieden wij onze heerlijke Spareribs, Hamburgers, Zoervleisj en Fish and Chips To Go aan om lekker thuis van te genieten. NIEUW!!! Vanaf heden serveren wij ook een heerlijk wildstoofpotje met lekkere verse friettekes en rode kool. Geniet van een trio van ree, wildzwijn en hert gaar gesudderd in Hertog Jan Grand Prestige.  Lekker thuis genieten van onze gerechten; dat wordt bourgondisch smullen! Bestel uiterlijk op de dag zelf vóór 17.00 uur het aantal porties en kom deze afhalen in een van onze tijdsblokken die je zelf kiest. De gerechten worden vergezeld van onze heerlijke frieten, sauzen en een lekkere salade. 

Als dank hiervoor krijgt u per twee gerechten een Hertog Jan fles bier mee naar huis om lekker van te genieten.

Lekker aan het genieten van een herfstwandeling en zin in een warm bakkie? Geniet dan van onze koffie, thee of cappuccino TO GO. 

DRIVE-THRU TO GO

Het zijn zware tijden voor iedereen en wij missen jullie enorm! Voor iedereen die ons mist en wel een portie bourgondische gezelligheid kan gebruiken, houden wij het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 december een DRIVE-THRU TO GO van 12.00 - 19.00 uur. Stap in je auto en kom gezellig langs!

DRIVE-THRU MENU:

Bloedworst op zien Ârces met gebakken appeltjes, appelstroop en oerbrood

Onze tasty hamburger met frietjes

Goulashsoep volgens grootmoeders recept met oerbrood

Warme chocomel met slagroom

Speciaal voor ons gestookt; onze Smokkelkoffie met slagroom 

VERKOOP BIERPAKKETTEN & GLAZEN

Drie Grand Prestige flessen 2017, 2018 en 2019 voor € 50,00

5 bieren, 1 glas en bierviltjes € 19,50 

TO GO bieren (zelf samen te stellen)

Verschillende soorten gazen € 2,00 per stuk en 6 voor €10,00

Smokkelkoffie

Proeverij ToGo_0.png 

Uw gegevens:
Bourgondisch smullen:
Natuurlijk kan dit gerecht niet ontbreken bij onze To Go. Een lekker biertje drinken en daarbij kluiven. Deze ribbetjes worden afgelakt met onze geheime Proeverij marinade. Dit wordt geserveerd met twee sauzen, koolsalade, komkommersalade en verse friet.
Ons goed gevulde Zoervleisj laten we in alle rust sudderen in "Hertog Jan Bockbier" Zoervleisj wordt gemaakt van Limburgs rundvlees en geserveerd met koolsalade, komkommersalade en verse friet.
Ons heerlijke wildstoofpotje wordt gaar gesudderd in "Hertog Jan Grand Prestige". Geniet van een trio van ree, wildzwijn en hert geserveerd met rode kool en verse friet.
Onze tasty 100% runderburger heeft een stevige en romige bite. We serveren onze huisgemaakte burger op een rustiek broodje met dill chips, Proeverijsaus, koolsalade, komkommersalade en verse friet.
De klassieker in een hip jasje gestoken. In beslag gedoopte witvis met lekkere remouladesaus, koolsalade, komkommersalade en verse friet.
Maak je avondje bourgondisch genieten compleet met een bierpakket van 5 bijzondere bieren. Lekker onthaasten en achteroverleunen terwijl je smaakpapillen hoogtij vieren.
Vul hier uw vraag of opmerking in.
Ophaalmoment:
U kunt hier uw favoriete afhaalmoment kiezen. Scrol naar het juiste tijdsblok en klik deze aan.
Let op! U kunt uitsluitend voor de vrijdag, zaterdag en zondag bestellen. Alle andere dagen zijn niet mogelijk.