Tripel 2019

AL VANAF 2 PERSONEN TE BOEKEN
Combineer uw rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij met een heerlijke lunch bij ons! Met een traditionele brouwerslunch wordt u ontvangen in ons café, waarna u vervolgens start met de rondleiding door de uit 1915 stammende Hertog Jan Brouwerij. Wanneer u terugkeert, staat er een heerlijk koud Hertog Jan Pilsener of een glas frisdrank op u te wachten! Volwassenen krijgen een gratis Hertog Jan glas mee na het bezoek aan de brouwerij.

  1. Start van de rondleiding door de uit 1915 stammende Hertog Jan Brouwerij.
  2. Terugkeer naar de Hertog Jan Proeverij. Er staat een koud Hertog Jan Pilsener, of een glas frisdrank op u te wachten.
  3. Volwassenen krijgen een gratis Hertog Jan glas mee na het bezoek aan de brouwerij.
  4. U sluit af met een overheerlijke, traditionele brouwerslunch in onze proeverij met koffie en thee. Groepen onder de 8 personen krijgen een bord met soep naar keuze, broodje met boerenham en Grand Prestige kaas, salade en een kroket. (ook mogelijk voor de rondleiding).

Tijdsduur arrangement ca: 2 uur

PRIJS PER PERSOON.

volwassenen  27,85
kinderen 12 t/m 17 jaar  20,85
kinderen 4 tot 12 jaar  9,00

Voor kinderen tot 4 jaar kunnen we in onderling overleg een passende oplossing bieden.

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 13,95 voor volwassenen in mindering gebracht en voor de kinderen 12 t/m 17 jaar € 6,95.