Midzomer Arrangement 2020

Midzomer arrangementen 2020
Alleen te boeken op de zaterdagen

OPTIE 1:
GPS Game "KRAAK HET BROUWERSGEHEIM" &
Onbeperkt smullen van de Midzomer barbecue

Wie durft de uitdaging aan en kraakt het geheime recept van onze brouwer? Tijdens deze interactieve wandeltocht ben je gewapend met telefoon en probeer je zoveel mogelijk opdrachten goed te voltooien. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet. Zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel of neem een powerbank mee. 

1. Start met een heerlijke, bourgondische Brouwerslunch en leg een goede bodem voor de leuke en interactieve wandeltocht OF nuttig het goedgevulde lunchpakket tijdens de interactieve tocht en geniet al smullend in de mooie natuur.
2. Tijdens deze wandeltocht van 12 km is samenwerken van groot belang! Geniet van tijd en verbinding met elkaar op een speelse wijze in het prachtige natuurschoon van Arcen.

TIP: Indien u het lunchpakket voor onderweg wenst, neem dan een rugzak mee. Goede wandelschoenen zijn ook wenselijk! Heeft u geen lunchpakket voor onderweg, zorg dan voor een flesje water.

Na de stevige wandeltocht kunt u heerlijk achterover leunen en u laten verwennen met onze Midzomer Barbecue. Onze koks steken om 17.00 uur de barbecue aan.
Lekker smullen & borrelen, zorgeloos genieten en voor even de tijd vergeten... Als de schemering invalt, steken we de vuurkorven aan en gaat het volumeknopje met zomerse muziek omhoog

Laat de zomer maar van start gaan!

Tijdsduur arrangement ca: 4-5 uur

PRIJS PER PERSOON OPTIE 1.

Inclusief Lunchpakket 39,00
Inclusief Hertog Jan Brouwerslunch 40,90

LET OP: Bij het maken van uw reservering aub aangeven bij "vragen / opmerkingen / handig voor ons om te weten..." om welke optie het gaat.

Aanvullend op dit arrangement is het ook leuk om een rondleiding bij te boeken in de Hertog Jan Brouwerij.


OPTIE 2:
GPS Game "Schatzoeken" & Onbeperkt smullen van de Midzomer barbecue

Geschikt voor families met kinderen.
Wie durft de uitdaging aan en vindt de ingrediënten van de piratendrank? Ga lekker op avontuur tijdens deze prachtige wandeltocht en probeer zoveel mogelijk (schat)vragen en opdrachten goed te beantwoorden. Dit spel wordt gespeeld met een smartphone met internet. Zorg ervoor dat deze goed is opgeladen of neem een powerbank mee.

1. Start met de interactieve wandeltocht van 5,5 km bepakt met een heerlijk lunchpakket inclusief 1 rugtasje* voor onderweg. 
2. Speur de omgeving af en beleef samen waardevolle momenten in het prachtige natuurschoon van Arcen. 

Na de stevige wandeltocht kunnen jullie heerlijk achterover leunen en jullie laten verwennen met onze Midzomer Barbecue. Onze koks steken om 17.00 uur de barbecue aan. Lekker smullen & borrelen, zorgeloos genieten en voor even de tijd vergeten... Als de schemering invalt, steken we de vuurkorven aan en gaat het volumeknopje met zomerse muziek omhoog

Laat de zomer maar van start gaan!

Tijdsduur arrangement ca: 4,5 uur

* Wilt u meerdere rugtasjes afnemen, dan kan dit voor € 5,00 per stuk. Het is gewenst om daarnaast ook een eigen rugzak mee te nemen voor de lunchpakketten.

PRIJS PER PERSOON OPTIE 2.

Kids 4 tot 12 jaar 25,90
Kids 12 tot 14 jaar 29,90
Volwassenen  39,00

LET OP: Bij het maken van uw reservering aub aangeven bij "vragen / opmerkingen / handig voor ons om te weten..." om welke optie het gaat.