Kleiduifschieten 2020

AL VANAF 10 PERSONEN TE BOEKEN
Laser Kleiduiven Schieten is sensationeel en veilig, ook voor kinderen en de mindere grote "durfals". Met originele Winchester geweren kunt u uw schietkunsten tonen. In een spannende competitie gaat u op jacht naar de weggeschoten kleiduif. Bij het laser kleiduiven schieten wordt er door vijf of zelfs 10 deelnemers tegelijkertijd geschoten, maar wie raakt de kleiduif als eerste?

Het scorebord geeft aan wie raak heeft geschoten bij de vier verschillende spelvormen. Dit kleiduiven schieten is volstrekt ongevaarlijk want er wordt geschoten met infrarood en daarmee is het een milieuvriendelijk systeem. Ook `s avonds en s’nachts is dit spannende schietfestijn uitstekend inzetbaar. De lanceer installatie van het laser kleiduiven schieten laadt de fluorescerende duiven op voordat ze worden afgeschoten. Ze geven een lichtgevend heldergroen spoor tegen de nachtelijke hemel.

Laser kleiduiven schieten is een spel voor iedereen.

  1. Om 12:15 uur begint u met een lekker stuk Limburgse vlaai en een kop koffie of thee.
  2. 13:00 uur: Rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij met diverse proef momenten. Inclusief een Hertog Jan Pilsener of frisdrank na afloop van de rondleiding en een authentiek Hertog Jan glas ter herinnering.
  3. 14:30 uur Start programma 2 uur kleiduifschieten onderbegleiding van ervaren personeel.
  4. Na een leuke dag moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Rond 17:30 kunt u genieten van een lekkere standaard barbecue. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook genieten van andere gerechten of een buffet uit onze keuken.

Tijdsduur arrangement ca: 7 uur

PRIJS PER PERSOON

Standaard Barbecue* 10 t/m 16 pers. 98,45
Standaard Barbecue* 17 t/m 25 pers. 78,45
Hertog Jan Buffet* 18 t/m 25 pers. 80,95
Hertog Jan Buffet* vanaf 25 pers. 78,45
Kids Barbeque/buffet 12 t/m 17 jaar 67,95
Kids Barbeque/buffet 4 tot 12 jaar 16,00

Voor kinderen tot 4 jaar kunnen we in onderling overleg een passende oplossing bieden. Kinderen tot en met 12 jaar schieten niet mee. 

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 13,95 voor volwassenen in mindering gebracht en voor de kinderen 12 t/m 17 jaar € 6,95.

* LET OP! Duur van een barbeque of buffet is maximaal 1,5 uur i.v.m de hygiënecode. En met slecht weer of grote drukte is er een kans dat u samen met een of meerdere groep(en) geniet van uw barbecue en of buffetten. In dit geval zullen onze koks de barbecue verzorgen en kunt u zorgeloos genieten.