GPS Tochten 2020

GPS GAMES - 3 leuke interactieve wandeltochten
 

NIEUW:
GPS Game "SMOKKELROUTE" 

Kom meer te weten over de smokkelhistorie hier in het grensgebied. Naast de trieste verhalen, zijn er ook hele mooie en grappige verhalen. Deze route is in samenwerking met Louis Reutelingsperger gemaakt. Zijn opa had een rijk smokkelverleden en wij zijn er blij dat Louis hem vroeger aan de lippen hing. Wij vonden dat deze verhalen een podium verdienden en hebben deze verpakt in een Smokkelroute.

Geniet van deze wandeltocht van 9 km, waarbij vragen, opdrachten en puzzels opgelost dienen te worden. Tijdens deze interactieve wandeltocht ben je gewapend met telefoon en probeer je zoveel mogelijk opdrachten goed te voltooien. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet (helaas werkt het spel NIET op een HUAWEI telefoon). Zorg ervoor dat de telefoon goed is opgeladen tijdens het spel of neem een powerbank mee.

1. Start met een heerlijke SOEP TO GO en leg een goede bodem voor de leuke en interactieve wandeltocht.
2. Tijdens deze interactieve wandeltocht van 9 km is samenwerken van groot belang! Geniet van tijd en verbinding met elkaar op een speelse wijze in het prachtige natuurschoon van Arcen.
3. Eindig deze tocht - in stijl - met een SMOKKELKOFFIE TO GO

TIP: Goede wandelschoenen zijn wenselijk! En zorg ook voor een flesje water voor onderweg.

Tijdsduur arrangement ca: 4 uur

PRIJS PER PERSOON € 23,50

OPTIE 1:
GPS Game "Kraak het brouwersgeheim" 

Wie durft de uitdaging aan en kraakt het geheime recept van onze brouwer? Tijdens deze interactieve wandeltocht ben je gewapend met telefoon en probeer je zoveel mogelijk opdrachten goed te voltooien. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet. Zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel of neem een powerbank mee.

1. Start met een heerlijke, bourgondische Brouwerslunch en leg een goede bodem voor de leuke en interactieve wandeltocht OF nuttig het goedgevulde lunchpakket tijdens de interactieve tocht en geniet al smullend in de mooie natuur.
2. Tijdens deze interactieve wandeltocht van 12 km is samenwerken van groot belang! Geniet van tijd en verbinding met elkaar op een speelse wijze in het prachtige natuurschoon van Arcen.

TIP: Indien u het lunchpakket voor onderweg wenst, neem dan een rugzak mee. Goede wandelschoenen zijn ook wenselijk! Heeft u geen lunchpakket voor onderweg, zorg dan voor een flesje water voor onderweg.

Wilt u na deze stevige wandeling achteroverleunen en bourgondisch genieten van een heerlijk diner? Meld dit dan bij de reservering. Wij laten u weten of er nog plek is!

Tijdsduur arrangement ca: 4-5 uur

PRIJS PER PERSOON OPTIE 1.

Inclusief Lunchpakket 21,50
Inclusief Hertog Jan Brouwerslunch 23,40
Midzomer Arrangement   

LET OP: Bij het maken van uw reservering aub aangeven bij "vragen / opmerkingen / handig voor ons om te weten..." om welke optie het gaat.
ATTENTIE: Helaas is dit spel NIET te spelen op een Huawei telefoon. Dit heeft met het besturingssysteem te maken.


OPTIE 2:
GPS Game "Schatzoeken" 
(Geschikt voor families met kinderen)

Wie durft de uitdaging aan en vindt de ingrediënten van de piratendrank? Ga lekker op avontuur tijdens deze prachtige wandeltocht en probeer zoveel mogelijk (schat)vragen en opdrachten goed te beantwoorden. Dit spel wordt gespeeld met een smartphone met internet. Zorg ervoor dat deze goed is opgeladen of neem een powerbank mee. 

1. Start met een heerlijke warme chocolademelk en wafel TO GO
2. Beleef de interactieve wandeltocht van 5,5 km en speur de omgeving af op zoek naar alle ingrediënten.

Geniet van tijd en verbinding met elkaar op een speelse wijze.

Tijdsduur arrangement ca: 3 uur

PRIJS PER PERSOON OPTIE 2.

Kids 4 t/m 12 jaar 10,00
Volwassenen vanaf 13 jaar 15,00
Midzomer Arrangement   

LET OP: Bij het maken van uw reservering aub aangeven bij "vragen / opmerkingen / handig voor ons om te weten..." om welke optie het gaat.
ATTENTIE: Helaas is dit spel NIET te spelen op een Huawei telefoon. Dit heeft met het besturingssysteem te maken.