Detectivespel met GPS 2020

AL VANAF 5 PERSONEN TE BOEKEN

Gewapend met de SpellenApp gaan jullie op zoek naar foto hotspots. Bij ieder juist gevonden foto bewijs ontvangen jullie een hint of worden jullie uitgedaagd met een leuke opdracht. Welk team weet de aanwijzing op de juiste manier te verwerken? Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel! Tijdens het spel wordt ongeveer een afstand afgelegd van 5 tot 7 kilometer en in totaal zijn jullie 2,5 tot 3 uur onderweg. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet per team, zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel.

Wie is de beste? u speelt niet alleen met uw eigen groepje maar ook tegen alle andere groepen die in 2020 dit spel bij ons spelen. Het beste groepje van het jaar krijgt een leuke attentie. Dus doe je best!

  1. Om 12:45 uur verwelkomen wij u in ons café de Hertog Jan Proeverij met een kop koffie of thee en Limburgse vlaai.
  2. 13:30 uur krijgt een rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij met diverse proefmomenten.
  3. Na afloop hiervan staat er een Hertog Jan Pilsener (of een glas frisdrank) voor u klaar en krijgt u een glas ter herinnering aan de mooie rondleiding.
  4. Om 15:00 uur start de uitleg van het GPS-spel en zult u aan het spel beginnen. Tot 5 tot 7 personen gaat u als 1 groep. Bent u met meer, dan wordt u in groepen ingedeeld. (Houd er rekening mee dat er een klein bedrag ter plekke betaald moet worden bij de veerpont, mits u de de standaard route Broekhuizen neemt.)
  5. Na een leuke dag moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Afhankelijk van met hoeveel personen u komt, zijn er meerdere mogelijkheden. Zie prijzen.

Tijdsduur arrangement ca: 7 uur

PRIJSPER PERSOON.

Standaard Barbecuevanaf 25 pers. 54,95
Hertog Jan Buffet* 18 t/m 24 pers. 57,45
Hertog Jan Buffet* vanaf 25 pers. 54,95
Arrangement menu 5 t/m 12 pers.
Arrangement menu 12 t/m 17 jaar 
Kindermenu 4 tot 12 jaar
61,45
54,45
38,40
Kids Barbeque/buffet  12 t/m 17 jaar 
Kids Barbeque/buffet 4 tot 12 jaar 
44,45
32,50

Voor kinderen tot 4 jaar kunnen we in onderling overleg een passende oplossing bieden.

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 13,95 voor volwassenen in mindering gebracht en voor de kinderen 12 t/m 17 jaar € 6,95.

* LET OP! Duur van een barbeque of buffet is maximaal 1,5 uur i.v.m de hygiënecode. En met slecht weer of grote drukte is er een kans dat u samen met een of meerdere groep(en) geniet van uw barbecue en of buffetten. In dit geval zullen onze koks de barbecue verzorgen en kunt u zorgeloos genieten.