vatgrijpt(dag) Buffet

zaterdag 21 maart 2020
zondag 22 maart 2020

Op 21 en 22 maart presenteert Hertog Jan met trots hun nieuwe vatgerijpt bieren. Als Hertog Jan Proeverij kunt u na uw bezoek aan de brouwerij bij ons na genieten in het café van de lekkere bieren van Hertog Jan. Ook zorgen we voor de inelijke mens. Echter door de grote drukte hebben we deze dag een aangepaste kaart en kunt u s'avond alleen genieten van een bourgondisch vatgerijpt buffet op de 1ste etage. 

Alle gerechten van dit buffet worden op ambachtelijke wijze gemaakt en geserveerd op een schitterend aangekleed buffet. Voordat u heerlijk kunt smullen van het vatgerijpt buffet krijgt u een smakelijke Grand Prestige soep. Het buffet is rijkelijk gevuld met een diversiteit aan warme en koude gerechten met o.a. halskarbonade in Grand Prestige saus, Provençaalse kip in kruidige tomatensaus, grill- en bloedworst, Limburgs zuurvlees klaargemaakt in Grand Prestige, stamppotten, aardappelgratin, diverse brood soorten, kruidenboter, sauzen en frisse huisgemaakte salades. Genieten gegarandeerd! 

NIEUW IN 2020:
Nieuw dit jaar is het reserveren van het buffet. Dit kan alleen nog via ons nieuwe reserveringssysteem. Het werkt heel eenvoudig en zonder veel problemen. Na uw reservering en betaling bent u gegarandeerd van een tafel. 

RESERVEREN:
De kosten per persoon voor het buffet zijn € 22,50. U kunt reserveren voor Zaterdag 21 maart om 17:00 uur tot 18:30 uur & 19:00 uur tot 20:30 uur en/of zondag 22 maart 17:00 uur tot 20:00 uur.
Klik hier voor het reserveren van het vatgerijptbuffet.
(Mocht u reserveren dan gelden hiervoor onze algemene voorwaarden.)