rowwen heze fanclubdag

zondag 13 oktober 2019

Zet in je agenda: zondag 13 oktober 2019 Fanclubdag Rowwen Hèze! Trots zijn we dat we dat we voor de tweede keer achter elkaar de fanclubdag van Rowwen Hèze mee mogen organiseren. Z'n 28 jaar geleden is de fanclub ontstaan uit liefde voor de muziek van Jack poels en zijn mannen. En dat is natuurlijk begrijpelijk met de 1000 fans die jaarlijks een of meerdere conserten bezoeken.  De fanclub van Rowwen Hèze is een van de actiefste en grootste fanclubs van Nederland! Daar wil je toch bij horen? 

Het programma houden we nog eventjes geheim maar het belooft weer een super gezellige dag te worden met veel muziek van onder andere onze favoriete band Rowwen Hèze! We hopen jullie dan ook in grote aantallen te mogen verwelkomen. 

Als je lid van de fanclub bent kun je vanaf 1 juli 2019 kaarten bestellen voor de Fanclubdag via een link die je via je mail hebt ontvangen. Als gouden lid, is het fanclubdag- ticket gratis. Je mag 1 introducé meenemen die €10,00 voor een ticket betaalt.Nog geen lid? Meld je aan voor de allerleukste fanclub! Dit is mogelijkdoor een mailtje te sturen naar: fanclub@rowwenheze.info

Locatie:  De feesttent bij de Hertog Jan Proeverij in Arcen.
De tent gaat open om 13.00 uur en het programma zal tot ongeveer 20.00 uur duren.