Oktoberfest Buffet

zaterdag 23 oktober 2021

In het weekend van 22, 23 en 24 oktober staat ons café in het teken van het Oktoberfest. Helaas gaat het beroemde volksfeest in de feesttent dit jaar niet door, maar voor onze trouwe bezoekers organiseren we in het café een Light Edition. 

Deze 3 dagen dopen we ons café om in Oktoberfest stijl. We trekken dan de versiering én onze lederhosen & dirndl's uit de kast en zullen gezellige Stimmungs Musik draaien. Uiteraard zullen de pullen bier en broodjes Wurst deze dagen niet ontbreken. Op vrijdag en zaterdag gaat vanaf 19.00 uur het volumeknopje een tandje omhoog. Voor alle duidelijkheid: het wordt een gemütliche avond, waar de tafels blijven staan. We zouden het erg leuk vinden als jij ook verkleed komt!

Start op zaterdagavond 23 oktober met een 'goede bodem' voordat de vloeibare boterhammen worden genuttigd! We bieden om 18.00 uur een uitgebreid warm en koud Oktoberfest buffet in de stretchtent aan (eten kun je in het café!) met de keuze uit schnitzel, braad- en curryworst, procureur in Grand Prestige saus en gebraden halve haan. Het buffet wordt gecompleteerd met gebakken aardappelen, friet, Spätzle, brood, salades en diverse warme en koude sauzen.  Wil je deelnemen aan dit buffet dan dien je te reserveren via de button 'reserveren'; de prijs per persoon bedraagt € 21,00.

Op vrijdag en zaterdag sluiten we om 24.00 uur ons café.

Reserveren buffet >>