HERTOG JAN - PROEF DE ZOMER

zondag 28 juli 2019

Op zondag 28 juli zal Hertog Jan voor de eerste keer onze prachtige zomerse bieren uitgebreid aan je presenteren. Bij Hertog Jan - Proef de Zomer kun je voor het eerst of opnieuw, op een ongedwongen manier uitgebreid kennis maken met onze Enkel, Bastaard en Weizener.

Tijdens de aangepaste rondleiding zul je in 30 minuten alles leren over het brouwen van onze Enkel, de Bastaard en de Weizener. Ieder bier heeft andere ingrediënten, een verschillend brouwproces en natuurlijk een eigen smaak. Uiteraard worden deze bieren ook geproefd onder begeleiding van onze ervaren gidsen. Welke van deze drie is jouw favoriet? Wil je zeker zijn van deze aangepaste rondleiding (kosten 5,- per volwassene), boek deze dan hier.

Buiten bij de brouwerij zal er een gezellig horecaplein zijn, waar onze collega’s uit Arcen hun culinaire specialiteiten aanbieden. Ook zal je daar verrast worden door de bijzondere en verfrissende combinaties die je met onze bieren kan maken bij onze speciale Smaakmakers-Bar. Tevens kan je daar nóg meer leren over het brouwen van bier met onze Hertog Jan mobiele brouwerij en is het mogelijk je Weizener glas te laten personaliseren. Dit alles natuurlijk in een gezellige, zomerse ambiance.

Dus Proef de Zomer met Hertog Jan op 28 juli bij de brouwerij in Arcen. 

Activiteiten tijdens Hertog Jan Proef de Zomer

Een greep uit de verschillende activiteiten:

  • Brouwerijbezoek toegespitst op onze zomerse bieren. Verzeker jezelf van een rondleiding en plaats een boeking. Omdat we tijdens deze rondleiding de bieren schenken, vraagt Hertog Jan hier wel een (wettelijk verplichte) bijdrage voor.
  • Smaakmaker-Bar; Leer alles en ontdek verrassende combinaties de Hertog Jan bieren
  • Hertog Jan Mobiele Brouwerij; leer nóg meer over het hele brouwproces met de uitleg bij onze mobiele brouwerij. In één oogopslag kan je hier het gehele proces bekijken; brouwen, klaren, koken, gisten en lageren.
  • Collega's van de Bronckhorster Brewing Company zullen deze dag aanwezig zijn. Zij presenteren met trots onze co-brew Witte Raaf, het eerste Nederlandse witbier dat Hertog Jan samen met hen opnieuw heeft gebrouwen. Alleen deze zomer verkrijgbaar.
  • Laat je eigen Weizener glas graveren
  • Partners van Hertog Jan zijn ook van de partij met de heerlijkste gerechten;

Hertog Jan Proeverij
Landhuis de Barones
Restaurant de Maasparel
Smul van een heerlijk ijsje van ijssalon Clevers

Geniet van dit alles onder het genot van goede muziek

Activiteiten tijdens en na Hertog Jan Proef de Zomer

Niet alleen op de brouwerij maar ook bij ons is van alles te doen deze dag:

In de zomer is het goed toeven op het terras van de Hertog Jan Proeverij. Lekker koel onder onze mooie grote kastanjeboom of juist lekker in de zon. Maar dit is niet alles..... We organiseren normaal op alle zaterdagavonden in de zomervakantie "Midzomeravonden met barbecue". Alleen deze keer maken we een uitzondering voor de zondag. Onze koks zullen deze avond om 17:00 uur de barbecue aansteken en voor iedereen die wil kan dan onbeperkt mee genieten voor een vriendelijke prijs. Als de barbecue voorbij is steken we de vuurkorven aan en zullen we de zomerse muziek iets hoger zetten. Verder serveren we deze avond buiten onze lekkere bieren ook diverse bier cocktails. Laat de zomer maar van start gaan!

EXTRA ONBEPERKT SMULLEN...
IVM "HERTOG JAN PROEF DE ZOMER"

Ook kunt u in 2019 bij ons weer genieten van de "Midzomer avonden" met een onbeperkte "Midzomeravond Barbecue" die onze koks voor u zullen bereiden. Heeft u geen zin om te koken, geef u dan op voor onze onbeperkte ''Midzomeravond Barbecue''. De barbecue staat voor u aan tussen 17:00 uur en 20:30 uur. Ook met slecht weer! Om de sfeer te verhogen op deze avonden steken wij onze vuurkorven aan en zijn we tot ca 22:00 uur geopend.

Reserveren Midzomeravond Barbecue kan via deze link of bel met 077-4739160

LIVE MUZIEK
"De akoestische singer-songwriter Maud van den Berg omschrijft zelf haar stijl als pop/ folk. Haar grote voorbeelden zijn Julia Michaels, John Mayer, Ryan Tedder en Alec Benjamin. Geniet van dit jonge natuurtalent!

15.00 -17.00 uur

Meer live muziek deze zomer.